Marekblog

Marekblog

Inkább Koman mint Koeman

2009. október 10. - Alt Gr

Megmondom őszintén, az U20-as válogatottunk szereplése miatt kajakra leszarom a mai portugál-magyar egymáshoz feszülést. Matematikai esélyünk ugyan még van a továbbjutásra, de gyakorlatilag a csapatnak meszeltek. Ami miatt mégis foglalkoznunk kell vele, az a szövetségi kapitány, Erwin Koeman elképesztő nyilatkozata, ami után a fejét követelem, és hogy húzzon haza Hollandiába, "a könnyű drogok mennyországába". 

Azt mondta ez a drága ember, hogy Portugáliában a reálisan kitűzhető cél egy szűk vereség a hazaiaktól. És ez az edző még ott ül a kispadon. Könyörgöm, most már nem tök mindegy, hogy kitömnek minket 6 góllal, mert megyünk előre minden mindegy alapon? Hátha bejön. De beállni védekező állásba, aztán várni a csodát, az jól láthatóan sem a svédek sem a portugálok ellen nem volt nyerő ötlet. Ha bekkelünk, ki fogunk kapni, azt most megmondom. Lehet, hogy csak egy gólocskával, de a nulla pont akkor is nulla pont, nem igaz? 

Gondoljunk a hazai közönségre, legalább ők jól szórakozzanak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr281440042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jungle Boy 2009.10.10. 21:25:55

Nos, tipikus magyar felfogás kedves barátom. Ha azt mondja Koeman, hogy győzni megyünk Portugáliába, akkor mindenki kiröhögi, hogy mit akar, mit gondol, majd a hazai vereség után idegenben nyerünk... Ugyanmár! Vagy a másik, őszinte, tudja, hogy esélyünk nem nagyon van, mert ez az igazság. Nem azt nyilatkozta, hogy feltartott kézzel, tele gatyával, védekezésre berendezkedve megyünk fel a gyepre, hanem hogy kiegyezne egy szoros vereséggel. Ezért nem gondolom, hogy el kellene ítélni. Ezt a vb selejtezőt már elcsesztük, most már kár siránkozni. Cáfoljon rám az élet...
süti beállítások módosítása