Marekblog

Marekblog

Lóhalálában

2009. október 02. - Alt Gr

Overdose hihetetlenül balszerencsés kálváriája tovább folytatódik. A legújabb hírek szerint talán jövő tavasszal újra versenyezhet. Az eddig ismert univerzum legjobb kuruzslói szakemberei segítették a csodaló gyógyulását, valahogy azonban inkább súlyosbították a gondokat, mintsem enyhítettek volna rajtuk. Most így október elején elmondhatjuk, hogy a nemzet Dózija rá sem állhat a toldozott-foldozott lábára, habár jogos lehet a felvetés, hogy négy lábbal gyerekjáték sprintversenyt nyerni, úgy mindenki tud, na de három lábbal alázni a mezőnyt, az az igazi kihívás Mikóczky Zoltán jószágának!

Úgy tűnik tehát, hogy Overdose legendájához elválaszthatatlanul hozzátartozik ez a bántóan magyar pechszéria, így sokkal inkább tudunk azonosulni a négyéves csődörrel, hiszen az ő történetében könnyedén ráismerhetünk mindarra, amit magunkról, magyarokról hiszünk és gondolunk: a mindent elsöprő tehetségre, játékos vagányságra és magával ragadó eleganciára ugyanúgy, mint a fájdalmas kudarcokra, a folyton minket sújtó balsorsra és szerencsétlenkedések sorozatára. Így lesz Overdose a komplett magyarság jelképe. Hiába van, lovas nemzet a magyar, vagy mifene.

Reméljük, minél előbb véget ér ez a szánalmas vergődés, és ilyen magamfajta bloggerek is az újabbnál újabb győzelmekről, körrekordokról és össznépi ünneplésről fognak írni, nem pedig arról, hogy egyáltalán tud-e járni ez a ló, vagy sem. Addig is jó egészséget Dózinak és az egész családjának... 

Ajánlott olvasmány:

Holnapi Újság: Lábadozik és nem készül plasztikáztatásra Overdose (2043)

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr991422862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása