Marekblog

Marekblog

Lejárt lemez

2009. június 29. - Alt Gr

Lendvai Ildikó megint feltette a régi lemezt: Orbán a neonácikkal, a szélsőjobbal kokettál, minden holokauszttagadó mögött ott lesz a felelőssége. De miért játsszák még mindig ezt a kétségkívül örökzöld slágert, mikor már senkit sem hat meg ez a klasszikus nóta? Hát nem veszik észre, hogy az emberek pont szarnak rá, hogy szankcionálják a holokauszttagadást vagy sem? Nem jut el a kommunikátorok agyáig, hogy ezzel az ég világon semmit sem érnek el, sőt, a Jobbikot reklámozzák ismét, ezzel is jelezve, hogy komoly politikai erőként gyökeret vertek a magyar közélet talajában? Nem világos, hogy a volt ózdi szavazójuk még direkt örülne is neki, ha valaki gyűlöletbeszédet intézne a helyi cigánysághoz?

Michael Jackson a legjobb példa rá, hogy akkor szokták nagyon játszani a legnagyobb előadók legnagyobb slágereit, amikor meghaltak. Az MSZP még nem halt meg - pedig az előbbi logika szerint már nagy lenne rá az igény.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr721216683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása