Marekblog

Marekblog

A Barca biztosan nem védi meg jövőre a BL-címét

2009. június 10. - Alt Gr

Az utóbbi idők legrosszabb futballhíre: Guardiola elcseréli Eto'o-t Ibrahimovicsra. Kész, leülni, egyes.

Hogyan lehet ekkora hülyeséget elkövetni?! Hogyan veszi a bátorságot, hogy megbontsa a zseniális Henry-Messi-Eto'o tengelyt?! Azt akarja, hogy tutira ne nyerjék meg jövőre is a BL-t? Azt akarja, hogy a Barcelona és a támadó futball diadala tiszavirág életű legyen? Azt akarja, hogy semmi esély ne maradjon arra, hogy a katalánok dominanciája hegemóniává fejlődjön?

Ha az üzletet nyélbe ütik, a Barcelona jövőre a pokol picsájában se lesz, nem hogy Európa tetején.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr631176878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jungle Boy 2009.06.14. 23:33:06

Teljes mértékben ellent kell mondanom a bejegyzéseddel drága Marek. Ibra legalább annyira zseniális focista, mint Eto'o, nem hinném, hogy vele a "pokol picsájában" lenne a Barca. És a Messo-Henry-Eto'o csatárhármast nem szokás tengelynek nevezni. a középső középpályásokra szokták használni, vagy épp a védelem középső részére. Szóval a Barcában leginkább Xavi, Iniesta tengelyről lehetne beszélni.
Most már így utólag okos vagyok, lehet, hogy semmi sem lesz ebből az igazolásból. Ilyenkor megy a pletykálás, fele hír kacsa, nem kell ekkora ügyet keríteni egy-egy ilyen hírnek. Majd ha már látod rajta a gránátvörös-kék mezt, akkor beszélhetünk róla. Na pá!

Alt Gr 2009.06.15. 13:21:00

@Jungle Boy: Nokérem. Azt nem vitatom, hogy a bosnyák jó focista (habár én személy szerint gyülöllöm), de Guardiolának érdemes lenne megfogadni a "nyerő csapaton ne változtass" elvet. Nem tökéletes csapat a Barca, de én nem bolygatnám meg a Henry-Eto'o-Messi "tengelyt", ami nem azért tengely, mert nem értek a focihoz, hanem azért, mert én ezt a szót találtam rá alkalmasnak. :) Egyébként köszönöm a felvilágosítást. :)
Tény, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítottam a pletykának, de tényként nem kezeltem, lásd a bejegyzés utolsó mondatát.
Annak viszont örülök, hogy értelmes vita alakul ki a blogon, de kezdem azt hinni, csak akkor jönnek megint sokan, ha újra írok valami durvát a cigányokról. :)
süti beállítások módosítása