Marekblog

Marekblog

Az cigánybűnözésrül

2009. február 18. - Alt Gr

Cigánybűnözés márpedig van, legyen az megélhetési bűnözés (gyönyörű kifejezés, ízlelgessük picit), falopás, lincselés, garázdaság, satöbbi. Cigánybűnözés azért van, mert egy etnikai csoporthoz rengeteg kisebb-nagyobb bűncselekmény kapcsolható Magyarország területén. A tisztességes, becsületes, neadjiste' dolgozó roma polgártársainknak el kell viselnie, hogy társaik bűnei miatt őket is megbélyegzik. Pont úgy, ahogy mi is elviseltük, amikor az osztrák boltosok kiírták a táblára, hogy "Magyar, ne lopj!". Megsértődtünk? Meg. Szarul esett? Szarul. Igazuk volt? Naná! Pár honfitársunk balfaszsága miatt minden magyar potenciális tolvaj lett.  Az osztrákokat ezért nem kárhoztathatjuk el, teljesen igazuk volt.

Magyarbűnözésről meg teljesen felesleges beszélni, mert a saját országunkon belül természetesen van magyarbűnözés. Remélem, egyszer csak mi, magyarok fogunk bűnözni, és akkor legalább a rendőrség le mer tartóztatni a tyúktolvajtól a tömeggyilkosig mindenkit. Kurva jó lenne, na.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr42950114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása