Marekblog

Marekblog

Kultúrdeficit

2009. június 11. - Alt Gr

Megint megvertek egy tanárt a cigányok. Így szokott történni: a gyerekkel valami gond van a suliban, a tanár bízik benne, hogy ha beszél a szülővel, majd jól megneveli a szemtelen kölyköt, erre mi lesz a vége? Természetesen a tanár hazudik, sőt, rasszista és kirekesztő, azonnal neki kell esni, különben nem ért a szóból.

Kolompár Orbán megmagyarázná nekik, hogy nem ez a módja az érdekérvényesítésnek, főleg akkor, ha nincsen igazuk? Valamelyik vajda elmondaná végre nekik, hogy kultúrember ilyet nem csinál, mégha jogos is lenne? Világossá tennék számukra a cigány vezetők, hogy amíg nem tudnak beilleszkedni a civilizációba, addig ne várjanak semmi jót a magyaroktól? Áhh... Falra hányt borsó az egész.

Régebben, ha egy tanár bepanaszolta a gyereket a szülőnél, akkor a szülő nem a tanárt verte meg, hanem a gyereket. Bárcsak semmi se változott volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr961179066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása