Marekblog

Marekblog

Nőnapról őszintén Vol. 2.

2013. március 08. - Alt Gr

Tavaly már megénekeltem egyszer a nőnapot, de időközben eszembe jutott pár dolog, ami kimaradt az előzőből. Egyrészt nem értem, mi szükség van még a mai feminista, emancipált, 50 szürke árnyalatos világban erre az - egyébként végtelenül szocialista - ünnepre? Miért kell még külön ajnározni a nőket, mikor nőközpontú társadalomban élünk?

Másodszor: minden magára valamit is adó kan tudja, hogy nőnapi buliba kell elmenni, ha szeretnének egy laza kufircolást, mert ilyenkor girls gone wild, a csajok eldobják az agyukat, kivetkőznek magukból (az is iszik, aki egyébként sosem), és természetesen mindenki fehérmájú kurvává válik erre az éjszakára, csak arra várva, hogy valaki elkapja őket. Lányhordák mennek "nőnapozni" - ergo betoszni, mint a disznók. Mivel magyarázható ez az indokolatlan hisztéria?

Szóval tisztelet a kivételnek, aki az eredeti internacionalista felhangoktól és a mai modern nőnapozástól egyaránt távol, a maga nemességében ünnepli a nőnapot. Örül, ha gondolnak rá, örül, ha meglepik és kifejezik neki férfitársai (szülei, gyerekei, testvérei, barátai, munkatársai, szerelme, férje, stb.) azt, hogy értékes nő. Nekik legyen egy jó napjuk, boldog nőnapot kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr175122899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoffii 2013.03.13. 12:59:50

Mindig is bírtam a szókimondó véleményedet :)

Azon gondolkodom, hogy akkor én most a második csoportba tartozom e - nagyon remélem. Már csak azért is, mert nekem a valentin nap és a nőnap is csak azért jó, mert - ha az év több napján annyira nem is - legalább ilyenkor érzem, hogy törődnek velem, megbecsülnek kicsit. Speciel a mai világban örülök egy csokinak, virágnak, amit a munkahelyemen kapok, hiszen ezzel is kompenzálódik a sok negatívum. Ennyi kell néha, hogy megkönnyezzem a dolgot. :)

Megint kisregény lett, pedig csak két mondatot akartam írni. Gondolom tudod ki vagyok :)

Alt Gr 2013.03.13. 14:37:09

Azt hiszem, eddig te vagy a legnagyobb olvasóm :D
ha mindenki így állna hozzá a dolgokhoz, mint te, nem lenne gond a világgal :) jah, egyébként nálam minden nap nőnap van! :)
süti beállítások módosítása