Marekblog

Marekblog

Rakonczay-konteo = NEM MENŐ

2012. március 26. - Alt Gr

Csak ajánlani tudom Szily Laci írását az Indexen. Én csak annyit tennék hozzá, hogy Rakonczay Gábor MENŐ, egy kibaszott nagy híró, a felesége meg szintén. Nem semmi teljesítmény áll a fickó mögött, a derék asszony pedig hihetetlen önuralomról tett tanúbizonyságot. Gratulálunk nekik, tiszta szívből!

Az összeesküvés-elmélet hívő viszont érdekes fajta. Ami azt illeti, a túlzott szkepticizmus betegségében szenved. Tudniillik az összeesküvés-elméleteknek sosincs vége. A trükkök és átverések végtelen rekurzív sorozatban folytathatók. A páciens tehát menthetetlen, a kór nem gyógyítható. A spirálból nincs kiút.

A minden mögött cselt és rafinériát sejtő, magukból kiinduló rosszindulatú emberek (akik egyébként a magyarság legrosszabb arcát mutatják), nos, ők kurvára nem menők. Ellenben viccesek. Röhej tárgyai ők, igazságos jussuk a megvetésen túl egy jóízű nevetés az ökörségeiken. És máris helyiértékükön lettek kezelve. Minél többen röhögünk a pofájukba, annál inkább elszégyellik magukat. Feltéve, ha arra is ki nem találnak egy újabb összeesküvést...

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr254341779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása