Marekblog

Marekblog

Ilyen áron nem kell Schumacher comeback

2009. november 18. - Alt Gr

Azt rebesgetik, hogy Michael Schumacher az újonnan induló, Mercedes GP csapatában indulna pilótaként a következő Forma-1-es szezonban. Nos, azon túl, hogy a hír valószínűleg kacsa, ennek a fejleménynek még fokozott Schumacher-mániám ellenére sem örülnék. Ugyanis nálam Schumacher neve összefonódott a Ferrarival, és ha az ősi ellenség Mercedeshez igazolna, az egyet jelentene a német autófenomén maranellói kultuszának leomlásával és megcsúfolásával. Azok után, amit Schumacher elért a tűzpiros olasz kocsikkal, ezt egyszerűen nem teheti meg. És ezt az sem írja felül, hogy szívesen látnám újra a száguldó cirkuszban. Persze, lehet abban logika, hogy elhagyná a Ferrarit, hiszen a régi nagy csapat Jean Todtékkal már rég nincs az olaszoknál, viszont a Mercedes GP-nél ismét nyerő párost alkothatnának a Ferrari másik nagy sikerkovácsával, Ross Brawnnal.

De mondom, ez így nem kóser.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr521533717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soulfly00 2009.12.18. 18:26:24

izgalommal várom a következő bejegyzést már egy jó ideje ;)

Alt Gr 2009.12.18. 19:11:56

@kristof00: ööö... lesz, ne aggódj. Kurva sok új bejegyzés lesz. Még azt is megmondom mikor: január második felében. Sok a félkész anyag, és rengeteg, aminek már tudom a vezérfonalát, de még nem raktam össze fejben, csak megvan a téma. A blog nem hal meg soha, én mondom :)
süti beállítások módosítása