Marekblog

Marekblog

Nelsinho's revenge

2009. szeptember 23. - Alt Gr

Nelsinho Piquet amilyen gyökér volt pilótaként, legalább olyan kicsinyes bosszút állt volt csapatfőnöke ellen. A valószínűleg csak a - hajdan szebb napokat látott - neve miatt alkalmazott, sértődött versenyzőnek sikerült kicsinálnia Briatorét, és kirobbantanai a Forma-1 történetének eddigi legnagyobb botrányát. Gratulálunk, a száguldó cirkusz egyik emblematikus alakját eltiltották az autósport környékéről, ezzel újabb egyéniséget vesztett el a sport. 

Pedig nagyon ronda ügy volt ám ez. Kétségtelen, hogy a Renault-t ki kellett volna baszni az utcára, mint macskát szarni... mégis örülök, hogy bent maradtak. Mert a Forma-1-nek szüksége van a Reanult-ra. Sőt, szüksége lenne Briatore-ra is. A Foma-1-nek mindezek ellenére csak egy valakire nincsen szüksége: Nelsinho Piquet-re. Aki, követve az utasításokat, nekiment a falnak, aki szem volt a láncban, és aki ugyanúgy része volt a gépezetnek, mint Pat Symondstól kezdve Briatoreig mindenki. 

Persze mondhatnánk, hogy az erkölcsi győzelem legalább az övé. De ki akar az igazság bajnokaként megmaradni a kollektív emlékezetben, mikor hétszeres világbajnokként sokkal több babér terem az embernek?

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr551401492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása