Marekblog

Marekblog

Műbalhé

2009. augusztus 23. - Alt Gr

Győrben nagyon jól mennek a dolgok, épül-szépül a város, tele a kincstár - unatkoznak is a városatyák nagyon. Ki is találták nyomban, hogy a 16 éven aluliakat ki kell tiltani a szórakozóhelyekről, továbbá alkohollal sem lehet kiszolgálni őket. 

Hát ez közönségdíjas ötlet lesz, úgy érzem.

Somogyi Tivadarék nyilván jót akarnak az ifjúságnak, de a hatás szerintem pont az ellenkező lesz. A fideszes városvezetést ezen túl a fiatalok szemellenzős, önjelölt erkölcscsőszök bandájának fogják képzelni, amely fittyet hány a korszellemre. A divat manapság ugyanis az, hogy a fiúk/lányok ennyi idősen már bizony eljárnak a diszkóba. Lehet szeretni vagy nem szeretni, de ez a helyzet. Az értelmesebbje úgysem issza le magát a sárga földig, a többiek meg ott és akkor basszák el az életüket, ahol és amikor akarják.

Már ha elbasszák, ugye.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr891333765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása