Marekblog

Marekblog

Sok hűhó semmiért

2009. augusztus 11. - Alt Gr

Jellemző a mai Forma-1-re, hogy minden csoda csak három napig tart benne. Lám, Button sikerszériájának is vége szakadt, Alonso sem támadt fel a Renault-val, és Michael Schumacherről is csak két hétig hihettük, hogy visszatér. Túl szép volt, hogy igaz legyen. A nagy comeback meghiúsult, elmarad a visszatérés. A nyaka miatt egyébként, de lényegtelen. Amit múltkor írtam, nem vonom vissza. Nekem örökre ő marad a viszonyítási pont: számomra a száguldó cirkusz újabb és újabb évadait továbbra is csak úgy lehet értelmezni, hogy hányadikak Schumacher visszavonulása után. 

Hogy Schumacher 40 évesen, ezzel a Ferrarival, ilyen ellenfelek ellen mire lett volna képes, már sosem tudjuk meg. Őszintén sajnálom.

UPDATE: Azért látszik, hogy mennyire visszavárták a Forma-1-be Schumachert: mindenki nagyon sajnálja, hogy mégsem jön a német. Ennek az oka egyszerű: ismét lett volna egy egyéniség, egy igazi bajnok a mezőnyben, és Schumi tízezreket vonzott volna a futamokra és a képernyők elé. Hát igen, egy sportágnak sem könnyű, ha elveszíti legendás alakjait.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr201302457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása