Marekblog

Marekblog

Abszurdisztán, ahol élünk II.

2009. augusztus 04. - Alt Gr

Nokérem, már itt is vagyunk, s ugye hogy megint van miről beszélni?

  • Orbán Viktor elment nyaralni Mexikóba. Ebben semmi extra nincs, na de ahogy az MSZP erre reagált... Muhaha.
  • Őssejtbotrány van Magyarországon, teccikérteni? Én is leszarom, de azért mekkora már, hogy Fásy Ádám is bent volt a buliban! Kíváncsi vagyok, hogy magyarázza ki magát a sajtóban televíziós producerként aposztrofált mulattató. 
  • Ez nem annyira abszurd, de mégis beraktam: Kósa Lajos egy debreceni kiállításról kitiltotta a róla készült mellszobrot. Eddig úgy tudtam van humora, de ezek szerint nincsen. Kár.
  • Kellett nekem múltkor a cigánygyilkosságokat emlegetni, ismét öltek az önjelölt igazságosztók. Két verzióm van: az elkövetők vagy végtelenül beteg emberek, akik küldetésüknek érzik a magyarokat a cigányság daganatától megszabadítani (ahhoz képest elég lassú a tempó, így sosem fogynak el), vagy pedig a titkosszolgálatok állnak emögött is. Mindenesetre azt elég nehéz nem észrevenni, hogy nagy szolgálatot tesznek a szociknak, ugyanis minden vágyuk az volt, hogy végre lehessen cigányüldözéssel riogatni, magukat pedig a rend és a demokrácia őrzőinek beállítani. Azonban az elég durva, hogy Magyarországon lassan egy éve találomra ölnek meg embereket, és a hatóságok tehetetlenek az ügyben. Lassan mondom, hogy mindenki megértse: a-b-sz-u-r-d.
  • Régóta tudjuk, hogy Madonna augusztus 22-én Magyarországon koncertezik. Múlt hétig azt is tudtuk, hogy hol: a Kincsem Parkban. Azóta azonban nagyot fordult a világ: kiderült, a lovak megbutulnának, ezért ott nem lehet tartani a hangversenyt, így került a Puskás Stadion a képbe. Csakhogy Kistelekiék nem engedik ott tartani a bulit, mivel elbaszná a gyepszőnyeget. Abszolút egyetértek, de azért valami helyet keressetek már ennek az öregasszonynak, ahol megnézhetik a rajongói. Ha másért nem, legalább az országimázs végett.
  • Mekkora LOL! Mobilozás miatt megbüntették Michael Schumachert, amikor meglátogatta Massát Budapesten. Országimázs, höhö.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr581288476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csunyapalacsinta 2009.08.10. 09:08:02

Madonna gold jegyeiért az első nap sorban álltak, el is fogyott... akkor. Most pedig mindenhol az eredeti árért lehetne venni. Lehet hogy a 3 ezer férőhelyet menetközben kibővítették??? Ez nem tűnt fel senkinek?
süti beállítások módosítása