Marekblog

Marekblog

Már megint nem sikerült

2009. július 29. - Alt Gr

Magyarország - Szerbia 9:10. Kikaptunk tőlük megint. Ami nem csak azért tragédia, mert ez immár a tizedik alkalom az athéni olimpiai döntő óta, hanem mert most éppen a negyeddöntőben véreztünk el, ami azt jelenti, kimaradtunk a legjobb négyből. Tudjátok kik voltak ott a szerbek és a horvátok mellett? A csicska spanyolok meg az amerikaiak. Vicc.

Hát nem tudom, én bízom Kemény Dénesben és a srácokban, főleg, ha a nagy öregek még egy utolsó csatára visszatérnek. Annak ellenére, hogy a múltkori nagy pólós bejegyzésben leírtakat most is tartom, azt kell mondanom, hogy a faszom bele, de az olyan szerbeket, amelyek a csoportkörben kikapnak a spanyoloktól és ikszelnek az ausztrálokkal, azokat össze-vissza kell verni. Annyira jó lenne, ha Dejan Udovicsics most örülne utoljára, és a következő világversenyeken, de legfőképpen a londoni olimpián véget vetnénk a szerbfóbiánknak.

Három a magyar igazság, plusz egy a ráadás... A szerbek meg élvezkedjenek a 2009-es római aranyon nyugodtan, amíg Kemény Dénes irányítja a magyar válogatottat, addig az olimpiát úgyis mi fogjuk megnyerni.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr121276024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása