Marekblog

Marekblog

Talma csak egy van

2009. június 13. - Alt Gr

Hát, ezt is megértük: Talmácsi Gábor újra versenyez. Nem is akárhol, nem valami nevenincs sorozatban vagy a prérin, de nem ám - a Moto GP-ben, a királykategóriában motorozik Talma. Hoppá.

Pár hete még azon keseregtünk, hogy a Nemzet Motorosa karrierjének vége, élete legrosszabb döntését hozta meg, a menedzserével együtt egyenesen masíroznak a feledés irányába. Végül nekik lett igazuk. Talmácsi egy lépcsőfokot átugorva egyből a legnagyobbak közé verekedte magát - hogy milyen csapattal, az egyelőre részletkérdés. Végre ismét a versenyzésen lehet a hangsúly, szoknia kell a motort és szállítania a minél jobb eredményeket. Csak így van esély egy jobb csapathoz kerülni, és szembeszállni a legnagyobbakkal. Rossi helyében elgondolkodnék a visszavonuláson... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr421182050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása