Marekblog

Marekblog

Akkor most én is

2009. május 29. - Alt Gr

Olvastam a Sárdobálón, hogy van ez a Jobbik-szórólap. Mitagadás, láttam már ilyet, az ETO-Honvéd kupadöntő után loptam a kocsmából, de már nincsen meg. Kár érte, viszont a kérdésekre nekem is vannak válaszaim. Nézzük!

1. Egyetért-e Ön azzal, hogy a politikusok pártállásától függetlenül a korrupciót súlyos és letöltendő börtönbüntetéssel sújtsák? Miért ne értenék egyet? Alap.

2. Egyetért-e Ön azzal, hogy a kisemberek megélhetése és a magyar vállalkozások megmentése érdekében végre a multinacionális cégek és a bankok viseljék a komolyabb adóterheket? Nem értek egyet, ez hülyeség. Ha még több adót rakunk rájuk, akkor biztos, hogy nem fognak ide jönni, már így sem vagyunk elég versenyképesek. Viszont azzal egyetértek, hogy a magyar adóforintokból ne a külföldi cégeket és bankokat támogassák, ha egy mód van rá, mert az akárhogyis nézem, idegen érdekek kiszolgálása.

3. Egyetért-e Ön azzal, hogy az idegen földvásárlókat ellehetetlenítő, a magyar gazdákat védő földtörvény szülessen? Még szép, hogy egyetértek. Nincsen szükség gyarmatosító hollandokra, osztrákokra vagy mondjuk zsidókra.

4. Egyetért-e Ön azzal, hogy a nemzetstratégiai ágazatok (pl. egészségügy, energia, közlekedés) állami tulajdonba kerüljenek? Ööö... hülye a kérdés. Az egészségügy az maradjon állami tulajdonban, ofkorz. Az energia alatt mit ért? A MOL-t? Ha igen, akkor az ne kerüljön állami kézbe, de legyen benne jó erős állami tulajdonrész, és erős állami kontroll. Egyébként nincsen bajom az energiapiac liberalizációjával, privatizációjával. Közlekedés? Az, hogy a MÁV meg a BKV maradjon magyar kézben? Ott fog maradni, mert senkinek nem kell, ne tessék aggódni. A vizet viszont nem szabad kiengedni az állami tulajdoni körből, minden áron meg kell védeni, ha privatizálni akarják a vízvagyont, aminek elherdálása, aprópénzzé tétele, esetleg kijátszása idegen kezekbe hazaárulással lenne egyenlő, csakúgy, mint ami most a MOL-lal és az oroszokkal folyik.

5. Egyetért-e Ön azzal, hogy a segélyeket közmunkához kössék, és a cigánybűnözés felszámolása céljából felállítsák a csendőrséget? Félig-meddig, ugyanis nem hinném, hogy például a csendőrség felállítása megoldás lenne. A segélykérdés nagyon érdekes, a közmunkához kötés egy fokkal jobb lenne, mint ami most van, de ez messze nem elég: munkát és képzettséget kell adni a cigányoknak, valamint meg kell akadályozni, hogy tovább szaporodjanak. A cigánybűnözés elharapódzása pedig a jelenlegi kormány ámokfutásának köszönhető, ők engedték szabadjára a romákat, had garázdálkodjanak, ezzel hergelve a szélsőjobbot, a szélsőjobbal pedig hergelve a mérsékeltebb magyarokat. Ki van ez találva. A csendőrség nem megoldás, de valami hasonló kellene.

6. Magyarország a magyaroké! Még igen, és reméljük, így is fog maradni.

7. Igen, Ön is Jobbik-szavazó. Na nem, komolytalan, szalonképtelen emberekre én nem szavazok...

8. Ne hagyja, hogy mások döntsenek az Ön sorsáról! Hát, még ha egyetértünk is pár dologban, ti inkább ne döntsetek az enyémről. Hanem mondjuk az Orbán. Ugyanis a Fideszre fogok szavazni az EP-választáson és az országgyűlési választásokon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr121150678

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.05.29. 17:13:04

ÁrukapcsolásEgy oldalon ajánlják a JOBBIK-ot, a neonácik kedvenc ruhamárkáját, és a Mein Kampfot. Ez a képernyőkép mindent elmond a kurucról, és a mögöttük álló pártról. Nagyításhoz katt a képre Persze több kérdés is felmerül:Hogy lehet, hogy ez a Mein K…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása