Marekblog

Marekblog

Best of Kovbojok

2009. május 04. - Alt Gr

Eljött az idő, újabb régi adósságomat törlesztem: végre ezen az oldalon is láthatók lesznek a Kovbojok legjobb nótái. Anno jóformán orgazmusig röhögtem a szövegeken, de a katartikus élmény után is rázendítettem valamelyik muzsikájukra, szigorúan sokadszori végighallgatás után. Ugyanis nemcsak nagyon buta zenét csinálnak ezek a srácok, hanem még jót is: fülbemászó dallamok, könnyen megjegyezhető, zseniális szövegek rongálják jóízlésünket. Végül azzal lopták be magukat örökre a szívembe, hogy név szerint engem is szerepeltettek a Télapó c. örökzöld klasszikusukban: "Te pedig egy kiasutót kapsz Márton, de előtte e fosomba mártom." Hát nem imádnivalóak?

Kovbojok -  Kakadal

Kovbojok - Télapó

Kovbojok - Buzerátor bolha

Természetesen nem csak idáig tart a koleszos undergroundot képviselő Kovbojok életműve (bár kétségtelenül ez is elég volt, hogy legendává váljanak, és örökre beírják magukat a magyar zenetörténet aranykönyvébe), a többi videót a Youtube-on lehet megtalálni (rengeteg egyéb nóta, klip, koncertfelvétel kíséretében ofkorz), és élőben is lehet találkozni a Művész Urakkal, ha jól tudom, a Vörös Yukban rendszeresen adnak hangversenyt, de tavaly a Szigeten is felléptek.

Írhatnék még sok okosságot, de azt hiszem, ehhez nincs mit hozzátenni. Enjoy the music, feel the wave!

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr521101798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása