Marekblog

Marekblog

A mi éveink...

2010. március 27. - Alt Gr

Talán csak annyit fűznék hozzá a videóhoz, hogy szerintem kicsit igazságtalan, hatásvadász és túlzó is, ugyanakkor nagyon is jogos, és hát a számokkal nehéz vitatkozni. Ami a legbicskanyitogatóbb az egész történetben az az, hogy ez alatt a 8 év alatt, míg mi szociális rendszerváltást hirdettünk, aztán meg alig bírtuk szuflával visszacsinálni, és közben minden tekintetben lezüllött és tönkrement az ország, addig az egész világban, de főleg a szomszédos, közép-kelet európai országokban az elmúlt 100 év talán legnagyobb konjunktúrája volt. Magyarul elszalasztottuk a lehetőséget: amíg mások fejlődtek és gyarapodtak, mi csak egy helyben toporogtunk, sőt, vissza is estünk. Márpedig rükvercbe kapcsolva a kocsit nem lehet versenyt nyerni. A szocialisták legfőbb bűne az, hogy ezt hagyták és pincemély szintre süllyesztették ezt az országot. Ez nem egyszerűen rossz kormányzás volt, hanem pofátlan és szemtelen kizsigerelése az államnak. Most pedig, mikor távoznak, mint Pilátus, mossák kezeiket és nagyrészt EU-s pénzekből épített iskolákkal és a horribilis összegeket felemésztő autópályáikkal kampányolnak. Április 11-én oda kell tenni őket, ahová valók: a 20%-os támogatottság környékére. De azért szurkolunk, hogy a Jobbik ne előzze be őket.

UPDATE: Hogy is mondjam... ez a videó nem teljesen bontotta ki az igazság minden részletét, így a teljes képhez hozzátartozik még pár dolog az alábbi filmből. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr91873102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása