Marekblog

Marekblog

Mondom én, hogy baj lesz

2009. augusztus 23. - Alt Gr

Magyarországon immár végérvényesen felütötte ocsmány fejét a szélsőjobb. Létezésük mind a mai napig a baloldal rövid-, közép- és hosszútávú érdeke, ugyanis: 1) megosszák a jobboldalt, gyengül a Fidesz 2) lehet velük riogatni, alighanem nem is alaptalanul 3) össze lehet mosni a Jobbikot a Fidesszel, azaz démonizálni a komplett jobboldalt pár idióta miatt. Csakhogy és de. Ez a szélsőjobboldal önálló életre kelt, kicsúszott vélt vagy valós kiagyalóinak kezei közül. A fenevad túl nagyra nőtt, és most már emeli a tétet: kormányozni szeretne. És visszafoglalni a Felvidéket.

A Jobbik fegyverkezik, kajakra leszarva az állam erőszakmonopóliumát. A Magyar Gárda akárhogyis nézem, párthadsereg. Az újonnan létrehozott Csendőrség szintén az, akármennyire is megnyugtató lehet egyes cigányok által elnyomott településen a jelenléte. Értjük ám mi, hogy jót akar ez a Vona Gábor, menő is nagyon, amit csinál, hiszen még toll is van a kalapjukon ezeknek a csendőröknek, csakhogy Hitler is jót akart, aztán mi lett belőle. A pokolra vezető út is jóakarattal van kikövezve.

Ha esetleg a kormányra kerülő Fidesznek nem lenne elég gondja, hát tessék, itt van még egy. Nem kell félni, hogy unalmas lesz a közélet, horkolásba fulladnak a plenáris ülések: a Jobbik mindig el fogja mondani a maga hülyeségeit. A Fidesz, ha tényleg sikerül a porba döngölni az MSZP-t, új létjogosultságot találhat magának: demokratikus pártként megállítani és felszámolni a nyíltan diktatúrára törekvő (közben egyébként a demokratikus értékekről beszélő) Jobbikot.

Nem lesz egyszerű, ugyanis mint leírtam, jelen helyzetben a Jobbik könnyedén talál magának a parlamenti bejutáshoz szükséges szavazót, ugyanis nem nehéz a Fidesznél magyarabbnak, radikálisabbnak, jobboldalibbnak lenni, és valós tét nélkül mondani a hülyeséget. Az is látszik, hogy a Jobbik próbál országos hálózatot létrehozni, sőt, a teljes Kárpát-medencében is terjeszkedik, és most már nemcsak Magyar Gárdája, hanem Csendőrsége is van.

Ha a dolgok így maradnak, nagyon sok gond lesz még Vona Gáborral. 

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr691332387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ubi904 (törölt) 2009.08.23. 22:31:48

2002 óta a fideszes PÖCS-körök mit tettek? Megmondom én neked ingyen: lófaszt SE.

Akkor meg jöjjön a gárda.

Alt Gr 2009.08.23. 23:04:54

@ubi904: A polgári köröknek nagy szerepe van abban, hogy ma a Fidesz a legnagyobb és szvsz a legerősebb struktúrájú párt Magyarországon. De tény és való, hogy nem sok mindent csináltak, és igazából ki is fulladt a dolog főleg 2006 óta. A Magyar Gárda ebből a szempontból sokkal menőbb társaság, mint egy polgári kör, és zseniális ötletnek is tartom Vona Gábor részéről. Ha nem lenne Magyar Gárda, a Jobbik nem kapott volna 15%-ot az EP-választáson, azt megmondom.

ubi904 (törölt) 2009.08.24. 06:52:34

@Alt Gr: "De tény és való, hogy nem sok mindent csináltak,"

konkretice a nagy büdös semmit, de még azt se intenzíven. ergo Orbán hazudott, hogy majd ha kell, a körök együtt mozdulnak. Jó nagy palánkon átb-sz.s volt az egész.

a gárda viszont kimenetette a magyar családot a cigányhordák karmából. ez mindennél többet mond. Orbán csak dumál, Vona cselekszik. Az egyik a süket rizsa embere, a másik a tetteké.
süti beállítások módosítása