Marekblog

Marekblog

Telesport I.

2009. április 22. - Alt Gr

Az elmúlt időszak legfontosabb sporthírei:

Overdose: a magyar színekben versenyző csodaló, Overdose 8 hosszal nyerte meg a Kincsem Parkban rendezett galoppversenyt, 10.000 ember szurkolt neki, a sztárzsoké is el volt alélva tőle, a fél világ őtet ünnepli. Most erre mit lehet mondani? Remélem beteljesíti küldetését, és minden versenyt megnyer. Ha csak egyszer is kikap, vége a legendájának.

Audi-ETO: parádés meccsen alázta le a Hypot az ETO: 8 góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél. Görbicz 13 gólt lőtt, Pálinger szédületesen védett, a cserék is jól szerepeltek. Kicsit sajnálom, hogy Németh András kollekciójába már valószínűleg sosem fog bekerülni a BL-trófea, de hát ez legyen az ő baja. Gunmar Prokop meg szimplán bassza meg. Auf Wiedersehen!

Pick Szeged: nagy válságban van a csapat, nem jó ez így. Edző és koncepcióváltás kellene, mert ez így elég gyászos.

F1: 2 Brawn (Button), 1 Red Bull (Vettel) győzelem eddig, Ferrari 0 pont, McLaren-botrány - az elmúlt 4 hét címszavakban. Teljesen fel van forgatva minden, engedélyezték a diffúzorokat, a nagy csapatok nincsenek sehol, viszont egészen élvezhetők a futamok, már amikor meg is tartják őket. Palik meg egy állat. :D

Klicsko-Haye. No comment. :D

MU: nagyon sajnálom az FA-kupás fiaskót. Ha Ferguson mindent meg akart nyerni, akkor miért a B-csapat játszott? Nem értem. Ki is kaptak. Így viszont már nem fog összejönni az öt trófea (klubvilágbajnokság, Ligakupa, FA-kupa, bajnokság, BL), hovatovább a BL-ben ezentúl a Barcelonának szurkolok. Mert mindent meg lehet ideologizálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr681079737

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: top uk gambling sites 2018.04.17. 07:18:37

Lázár: a zsidók vigyázzanak magukra! - 1000 A Mi Hazánk

Trackback: permainan kartu domino 2018.04.16. 17:25:03

Boeing background credit check - hyazuql

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása