Marekblog

Marekblog

Új esztendőben, új szívekkel

2009. január 23. - Alt Gr

Na hát új esztendő, Új Rend, srácok. Mostantól fogva csak szigorúan magánjellegű bejegyzésekre tessék számítani, bár lehetséges, hogy a korábbi, politikai-közéleti és egyéb témák (pl. sport, tech stb.) visszatérnek néha. Ha nem olvas senki, engem az sem érdekel, csak amiről azt gondolom, hogy másnak is köze van hozzá, azt kirakom ide, mindenki okulására illetve esetleg mindenki szórakozására, bár ezt félve merem kimondani. Lesz itt szó hétköznapokról, egyetemről, gondolatokról, és remélhetőleg barátokról, bulikról és csajokról is.

Amilyen lelkesen kezdtem, lehet azzal a lendülettel törlöm az egész oldalt, ki tudja. Ha nagyon vérgyász lesz, amit produkálok, akkor tutira a Recycle Bin mélyére kerül ez a blog. Mert ugye ha az ember csinál valamit, az vagy normális legyen, vagy semmilyen. Ehhez a későbbiekben is tartani fogom magam.

Na, most 22:16 van, én még lépek hajat mosni, mert holnap partiképes fejjel kéne menni Deltára. Jó 8, all!

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr50898604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása