Marekblog

Marekblog

Fegyverbe!

2008. szeptember 21. - Alt Gr

Eredetileg nem terveztem, hogy szót és időt pazarlok az immár szokásos őszi tüntetésszezon elrajtolására - egyébként is inkább DigitHálót kéne tanulnom, nomeg búcsú is van -, de azt hiszem röviden és velősen most időszerű tisztázni álláspontomat a témában. Hasonlóan a Reakció stábjához, nekem is kurván elegem van már ebből az össznépi balfaszkodásból, amiből rendre politika tőkét kovácsolnak Gyurcsányék. Mert a napnál is világosabb, hogy ezek a tüntetések, zavargások meg vannak rendelve, egy jól megírt forgatókönyv szerint zajlanak: attól függ, hogy a rendőrök mikor és hogyan lépnek közbe, hogy milyen utasítást kapnak fentről. Ha már lementek a Híradóban a felburított autók, lángoló kukák és kapucnis suhancok képei, utána már szét lehet zavarni a csőcseléket. Így pedig újra és újra kiderül, hogy Gyurcsány az egyedüli, aki a szabad és demokratikus Magyarország nevében megvéd minket a szélsőségektől. És most megint van két hónapi muníciója a Népszabadságnak, lehet ismét folytatni a mesterségesen szított gyűlölködést. Hovatovább nem Orbán, hanem ők osztják meg a magyar társadalmat.

De tényleg a csőcselék randalírozik? Ne ítéljünk elsőre, a látszat csal. Az ember hajlamos egybemosni a randalírozó punkokat valamint a szélsőjobboldali tüntetőket. Csak az a baj ezzel, hogy ez utóbbiak szemszögéből (is?) keresztes hadjárat, nemzetmentő háború, az ellenség pedig maga a Gyurcsány testébe bújt sátán. Én személy szerint is ismerek olyanokat, akik Sopronból vagy Győrből felmennek Pestre tüntetni, kicsit ideológiai okokból, de nagyrészt a balhé miatt. (Persze, lehet a jó társaság teszi, fene tudja.) A hétköznapokban meg full normális arcok, minden vasárnap ott vannak a misén, satöbbi. Tomcat is egy értelmes, szebb napokat is látott gyerek. Nem értem: egy jópofa, tehetséges bloggerként indult - hogy süllyedhetett ilyen mélyre? Miért kellett a Bombagyár által összefogott mozgalom élére állnia? Az a baj, hogy Budaházyék nettósítva, tehát a csürhét - akár szimplán balfaszokról, akár megrendelt provokátorokról van szó - leszámítva ezzel a bohóckodással nem érnek el az égvilágon semmit. Még egy kormányt sem buktattak meg, még egy szabadságharcot sem robbantottak ki, még egy területet sem foglaltak vissza a történelmi Magyarországból. Valahányszor kimennek egyet demonstrálni levezetésképp, Gyurcsány malmára hajtják a vizet. Ha nem is ők felelősek a rongálásokért, a mocskoszsidózással meg magyarharcosozással mindig szívességet tesznek Fletónak, aki önelégülten vigyorog a lángoló kukák felett. Ha nem lennének, ki kéne őket találni.

Persze ezerszer inkább ők, mint holmi szarházizó Kende Péterek vagy ásót és lapátot ragadó, leginkább a Gyűrűk Ura torz orkjaira emlékeztető Kolompár Orbánok. Nálam az baszta ki igazán a biztosítékot, amikor a cigá.. ezer bocsánat, romák kimosták az Árpád-sávos zászlót. Nem vagyok egy szittyamagyar, de azért a lófasznak is van ám vége. Ami viszont külön díjat érdemelne, az a következő rigmus volt: "Munkát, kenyeret, minőségi oktatást!" Komolyan mondom, Hitler forog a sírjában. 

Én kérek elnézést.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr16674747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.09.22. 00:14:35

El kell hogy keserítselek, nem állok e "mozgalom" élén. Az én közönségem inkább a középosztálybeli fiatalság, akik nem gyújtogatnak kukákat. Amire te gondolsz, az egy másik csapat.

Marek · http://martons.uw.hu 2008.09.22. 22:44:28

Jé, Tomcat! Üdv!
Ejha, nem gondoltam volna, hogy megtisztelsz egy kommenttel, köszönöm szépen! Ezek szerint még létezik értelmes párbeszéd emberek között.
Erről a témáról elég nehéz úgy megnyilatkozni, hogy pártatlannak vagy objektívnek tűnjön az ember, nekem sem sikerült. Jobbos beállítottságú vagyok, de - akkor úgy mondom - bombagyáros életérzés vagy magatartás viszonylag távol áll tőlem. A személyeskedő részt pedig azzal le is zárnám, hogy ha jól tudom, anno a demoscene-ből indultál, most meg a Bombagyár egyik vezérszónoka vagy, és ezt nem igazán értettem a posztban.
Ennyi, thx a kommentet még 1x.

Marek · http://martons.uw.hu 2008.09.22. 22:49:53

Még valami: a rongálásokat meg ofkorz, hogy mások csinálják - csak úgy összecsaptam a posztot, hogy ez logikailag nem így jött le. Majd lehet átírom, ha lesz időm.

forro 2008.09.24. 10:41:06

Hát ez gáz, ahogy meghatódtál a "nagy Tomcat, megtisztelt a látogatásával", böe...
Tudtommal ő sem több (vagy kevesebb), mint egy blogger, aki "jól megasszondta" néhányszor. És?
A lényeghez: szerintem is kontraproduktív ez az egész felvonulósdi, más kérdés, hogy valóban (csak) Gyurcsánynak hasznos-é...? Akad itt bőven önjelölt "rendrakó", akiknek elébb azt kell elhitetniük, hogy az ország totál anarchia. Aztán lehet "rendet" csinálni.
Na, attól a rendtől óvjon minket... kinek-kinek a hite szerinti megóvó...:-)

Marek · http://martons.uw.hu 2008.09.28. 10:59:26

Hát igen forro, szoknom kell még ezt a műfajt, még nem szarusodott ki a bőröm eléggé... Csak belejövünk. Ki is törölhetném a kommentjeimet, de vagyok annyira faszagyerek, hogy vállalom, amit korábban mondtam, mégha esetleg szánalmas is.

Egyébként hogy a rossebbe találjátok meg ezt a blogot? :D

Marek · http://martons.uw.hu 2008.09.28. 11:07:37

Amúgy ápdételtem a posztot.
süti beállítások módosítása