Marekblog

Marekblog

Halusky

2012. október 12. - Alt Gr

Amikor valaki ennyire meg van győződve arról, hogy ő most aztán leleplezte a nagy összeesküvést és végre megfejtette a történelmet, ott valami gyanús. Ez a szerencsétlen fickó ha tényleg maga is elhiszi, amit haluskyzik, akkor sajnálom, ha viszont csak azért mond ilyeneket, hogy olcsó népszerűségre tegyen szert az erre fogékony emberek körében, akkor viszont szánalmas.


Mindenesetre biztos vannak páran, akik hajlanak rá, hogy az igazsághoz közelebb állnak Usztics fejtegetései, én azonban csak annyit mondok, hogy legyünk egészségesen szkeptikusak, kérdőjelezzük meg a történelmet (elvégre nem voltunk ott, nem láttunk mindent), de készpénzként kuruzslók, táltosok és szélhámosok szövegeit sem vegyük... Ez a cikk legfeljebb gondolatébresztő, de attól tartok, leginkább a súlyos szellemi elborulásról szóló figyelmeztetés, amit nyugodtan kitehetünk majd az óvodában a falra a gonosz mostoha mellé, hogy nézzétek gyerekek, ilyenek se legyetek, mint az a bácsi, akinek agyára ment a szittyamagyarság...


Mindenesetre ez a határozottság kicsit félelmetes, ugyanakkor megnyugtathat minket a tudat, hogy komoly emberek komoly teóriái megalapozottak és még így sem biztosak benne, tele vannak kételyekkel, bizonytalanságokkal... Szegény Usztics azonban szinte kinyilatkoztatja az igazságot, és hát be kell vallani, jobban nézett ki a kisvárosban, mint most világmagyarázó prófétaként.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr514834008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrew1987 2012.10.13. 15:09:30

Érdekes amit mond Usztics úr, de tényleg nagyon elrugaszkodott. Nem tudom, hogy alátámasztotta-e ezeket a "tényeket" valami kézzel fogható és utánajárható forrással a saját könyvén kívül, de sztem ő is csak annyira hiteles, mint Kurt Rieder.
A Nibiruról meg annyit, hogy van pár távcsövünk az űrben, amivel meg tudjuk nézni még azt is, hogy Orion az övét hányadik lyukba csatolta be; de nem igaz, hogy egy saját naprendszerünkben lévő bolygót nem látunk meg velük.
A Finnugor nyelvrokonságot meg már 7 éve is úgy tanultam, hogy az kamu. Ezzel semmi újat nem mondott. Pl.: a magyar "só" szavunk japánul is "só". Szal lehet azon a tájon is portyáztunk régebben.
Köszi Marek a bejegyzést. Érdekes volt :)
süti beállítások módosítása