Marekblog

Marekblog

Bartos Cs. István = MENŐ

2012. április 07. - Alt Gr

Már korábban is láttam a YouTube-on Bartos Cs. Istvánról videókat, de most az Indexen, viszonylag nagyobb nyilvánosság előtt is bemutatkozik a Möster. Nem tudom, a fickó, ha kamerát lát, mennyire produkálja magát, de őszintén szólva schimán el tudom képzelni, hogy amikor nem követi egy komplett stáb, akkor is ilyen eszement életstílust követ... Kb. olyan az arc, mint egy szakadt gúnyában futkozó Pac-Man, aki mindent betol a szervezetbe, amit talál... :D Nem számít neki, hogy ág vagy galambszar, neki egyformán csodás zsákmány minden... Emellett persze komplett alkoholista a csávó, gondolom hömbölög is eleget - de most őszintén, tegye fel a kezét, aki ezt el tudná viselni szesz nélkül! Na ugye... :) Aki így él, így táplálkozik (habár ezt inkább jó adag eufemizmussal is erőforrás-bevitelnek hívnám), azt minimum hívhatjuk őrültnek. Ez az ember egy vadállat, és már csak ezért is megérdemli a figyelmet.

Na meg azért, mert - kövezzetek meg, de - szerintem vicces. Én nem kiröhögöm, sőt, én megpróbálom komolyan venni a csávót (egyébként nagyon sok dologban igaza is van, a bartosizmus minimum elgondolkodtató), de pl. ezt a videót nem lehet kibírni egy jóízű nyerítés nélkül. (Persze lehet azon fanyalogni, hogy milyen ember az, aki egy ilyen szerencsétlen barom gusztustalanságain röhög, de ez a meghökkentő, már-már extravagáns felfogás és abszurditás nekem kurvára bejön. Nyilván nem spanolnék vele egy vasútállomás várójában egy hideg téli éjszakán, de így videóban pont megfelelő dózisban kapom a bartosizmust ahhoz, hogy el tudjam dobni az agyamat pár percre és őszintén tudjak röhögni rajta. :D)

Ami pedig a Mestör ideológiáját illeti, Bartos egyszerre hozza a civilizációból kiszakadt újkori hippi és az emberektől távol élő, remete próféta karakterét. Politikusainkkal ellentétben nem látszik rajta a kapzsiság, a gátlástalanság, nem árt ő a légynek sem, teljes harmóniában él a környezetével, sőt, ha már itt tartunk, afféle újrahasznosító funkciót is ellát... :D Hol mondható ez el a jelenlegi élvonalbeli vezetőinkről, a Nyerges Zsoltokról és egyéb csodálatos péksüteményekről? Megkockáztatom, minden viszolyogtató viselt dolga ellenére Bartos Cs. István jobb ezeknél a szarfaszúaknál, és már csak ezért is tiszteletet érdemel. Persze módszeresen tönkretenni önmagunkat meg minden szar gyűlölletet összezabálni nem nagy karrier, de annyira különc a csávó, hogy elismeréssel kell hódoljak előtte. Látszik, hogy nagyon szeretné, hogy emlékezzenek rá, és ez a végtelenül deviáns viselkedésével és az általa hirdetett bartosizmussal tényleg elérhető lehet. Láttam már hasonlóan beteg tagokat, de ő valahogy jobban meggyőzött, szerintem a hozzá hasonló utcai filozófusok közül is kiemelkedik. Közelről talán félelmetesnek tűnhet a pofa, de ha jobban belegondolunk, talán nem is mond akkora hülyeségeket. Talán nem is annyira őrült, mint aminek látszik. Végső soron tehát tetszik vagy sem, Bartos a társadalom élő, két lábon járó karikatúrája, így hát nem lehet egy legyintéssel elintézni. Sztoj!

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr264369130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása