Marekblog

Marekblog

A romák hajlamosak a pusztításra

2009. május 22. - Alt Gr

Az ügyvéd úgy fogalmazott: ő kimondja, amit más nem, "a cigány elkövetők az értelmetlen pusztításra igencsak hajlamosak, és ha sok cigány van együtt, rendkívül bátrak". - Index

Végre! Örülök, hogy kimondták, hogy ezeknek benne van a vérében a lincselés. Primitív, törzsi szokások ezek, civilizálatlan, barbár népség a cigányság, mondjuk ki. Tiszelet a kivételnek. A kibaszott Országos Cigány Önkormányzat, a vajdasági rendszer pedig nem képes arra, hogy irányítsa, szabályozza, jó irányba terelje a romákat. Ha a saját főnökeik nem tudják megszabályozni őket, akkor ki?! Akkor meg kell szüntetni a picsába az egészet.

Az összes lincselő állatot falhoz állítanám, oszt sorba lelőném a gecibe. Lehet, hogy még én is megtenném, a saját kezemmel. És az is lehet, hogy utána egész életemben bűntudatom lenne és a pokolra kerülnék. De hogy megérdemelnék, az kurvaélet.

Ja, és ezek után még én toleráljak? Mindig azt mondják, hogy legyek jó, de miért mindig csak én, csak én legyek a jó?!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr381137542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása