Marekblog

Marekblog

Tényleg, mi a fasz van?

2012. március 26. - Alt Gr

Nah, a jó hír az, hogy nagyon úgy néz ki, a Tankcsapda nem oszlik fel, sőt, olybá' tűnik, az új gitáros elég szépen beintegrálódott a bandába. Rossz hír meg nincs. :) Viszont valamit nem értek. Miért kell ekkora felhajtást csapni egy új kliphez? Miért kellett a tagcsere után ilyen gyorsan előállni egy vadonatúj nótával? Talán maguknak akarnak bizonyítani? Minél előbb meg akarták mutatni a nagyközönségnek, hogy a vérfrissítés után mennyire menő zenéket fognak majd csinálni, hogy Cserkó után is van élet? Nem vágom.

Első blikkre egyébként nem tetszik ez a Mi a fasz van? c. nóta, és lehet én lettem sótlan pöcs, de ez az öncélú vulgaritás nálam már kicsit túllő a célon és néha erőltetettnek is érzem. Persze az örömteli, hogy nem egy újabb semmirevaló popslágerrel rukkoltak elő, és az is üdvözlendő, hogy végre vaskosabb témákat is elővett Lukács a "leszaromaszobámat"-féle picsaságok után, de azért a Bárány vagy az Agyarország zeneileg és szövegileg is jobban ott volt a szeren, mint ez az új dal. Amúgy remélem, hogy nem bánom meg, hogy így hirtelen felindulásból posztolok, nem akarom később korrigálni a véleményemet. :)

Mindenesetre jó látni, hogy lendületet vettek Lukácsék, és úgy tűnik, végre felvették az elejtett fonalat az Élni vagy égni után. Remélem az idén esedékes új album feledteti az elmúlt két botlást... Nagyon ráférne már a zenekarra egy újabb szakmai elismerés, és hát ami azt illeti, a régi törzsközönség is megérdemelné már, hogy lássa az igazi, vérbeli Tankcsapdát. Én nagyon bízok benne, hogy idén a TCS újra ezt az arcát fogja mutatni.

Ui.: egyébként a felvezető videóban Lukácsék reagálnak a rosszmájú pletykákra, érdemes megnézni, vicces :)

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr244341307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása