Marekblog

Marekblog

Ajjjaj csúnya világ...

2009. április 08. - Alt Gr

Ma olvasom az Indexen, hogy cigányokat aláztak a szlovák rendőrök Kassán. Hát az bizony nem szép dolog, pláne, ha ártatlanul történt a dolog. Csakhogy előtte a kis csibészek kiraboltak egy öregasszonyt, akire a földön fekve találtak rá a rendőrök. Hatan voltak egy idős asszony ellen. Gratulálok. Nem mondom, hogy egyetértek a szlovák yardok módszereivel, de talán valami rendet tanul ezek után a csürhe. (És akkor is ezt vallanám, ha 6 magyar munkásőrárváról vagy 6 szlovák suhancról lenne szó.) Mindenesetre fejek hullottak az ügy kirobbanása után, még jó hogy.

Nálunk is fejeknek kellett volna hullania, és innentől jön a személyes sztorim. Reggel kinéztem az erkélyen, mert idáig hallattszott a ház belső udvaráról a hangos vita. Ugyanis valakik éjjel elvágták a lakatot és bejöttek a háztömb lakóinak fenntartott parkolóba. És most, mikor távozni akartak, még nekik állt feljebb, elküldték a 63 éves közös képviselőt a jó kurva anyjába. Az illetők magyarok voltak természetesen, ezzel is szeretném prezentálni, hogy köztünk is van pár értékes ember.

Elhangzott, hogy feljelentik őket, de attól tartok, hogy némi pénzbüntetéssel megúsznák. Mondtam is a szomszédoknak, ilyenkor azért csábító az önbíráskodás. Bazmeg, idejönnek egy konvoj kocsival, felvágják a lakatot, oszt reggel vigyorogva elsuhannak szebb vidékek felé?! Hát hogy a kurva anyjukba jönnek ehhez?!

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr681054200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása