Marekblog

Marekblog

Előre kurvák, gengszterek

2010. augusztus 18. - Alt Gr

Van egy rossz hírem mindenkinek - nem csak az önjelölt, szemellenzős erkölcscsőszöknek, nem csak a TV-t elvből nem néző (egyébként elképesztően ciki) sznoboknak, nem csak az igényesebb műsorokat kedvelőknek, hanem mindenkinek. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy visszatér a képernyőkre a Való Világ. Igen, az a Való Világ, amely a magyar kereskedelmi televíziózás legsötétebb korszakát idézi.

Én azt hittem, hogy a magyar média és egyúttal a mindenféle balfaszságokra nyálát csorgató magyar közönség már kinőtt a valóságshow-kból, de hát ezek szerint van még rá kereslet. Az RTL-esek leporolták tehát az évekkel ezelőtt bejáratott öö... márkát, újra forog a gépezet. Mindezt természetesen azért, hogy végleg legyőzzék a nagy riválist, a TV2-t. Megint él a régi szlogen, a lé a tét a nagy médiaháborúban, és hát tudjuk, ilyen esetben szívbaj nélkül lehet válogatni az eszközökben. Mondjuk azt azért erősöllöm, hogy a Való Világ lenne a háború kulcsa, a csodafegyver, mert lehet, hogy visszafele fog elsülni a csúzli, amit nem is bánnék egyébként, megérdemelné. Az azóta igényesebb szuperprodukciókhoz (Megasztár, Csillag születik, Szombat esti láz, stb.) szokott közönség remélem egyhangúan okádik a TV elé a VV legújabb szériáját látva, mert nem hiszem el, hogy ez a cirkusz még érdekel valakit Magyarországon.

Persze nyilván akad egy milliónyi idióta, aki - miközben előszeretettel oltja a valóságshowt társaságban - minden este arra fog élvezkedni otthon, hogy éppen hogyan huncutkodik a sok kistücsök a közös zuhanyzóban. Míg világ a világ, ez érdekelni fogja az embereket, és hát emlékszünk rá, Árpa Attiláék anno felvonultattak mindent, amitől az egekbe repült a csatorna nézettsége (nem csak a magas kuki- és nunifaktorra gondolok, hanem azokra a nevetséges műbalhékra, amiket a villa kedves lakói előadtak... akkora volt a szánalom, hogy nekitámaszthattam volna a biciklimet is). Igazából ezek az évek voltak azok (2002-től 2004-ig) amikor a két országos csatorna megszedte magát ezekkel a produkciókkal, ekkor váltak igazán fontos, megkerülhetetlen tényezővé. Mint a maffiózó, aki meggazdagodik a védelmi pénzekből, jól menő vállalkozása lesz; annyi lesz a pénz a padláson, hogy vasvillával lehetne hányni, még a macska is szivarozik, de ő azért csinálja tovább a kétes üzleteit. Én csak azt kérdezem: miért kellett újra a Való Világhoz nyúlni? Más nem volt a talonban? Nagy nehezen sikerült elfelednünk, elkönyveltük, hogy soha többet nem térhet vissza, erre ocsmány fejét felüti újra. 

Ismét összeválogatják tehát Magyarország feltűnési viszketekségben szenvedő aljanépét, akik megbasznák a kecskét is egy kis aprópénzért, hogy aztán a show végeztével annak rendje és módja szerint eltűnjenek a süllyesztőben. Előre kurvák, gengszterek!

 http://velvet.hu/trend/2010/11/22/a_valo_vilag_4_le_van_maradva_a_reality-trendekhez_kepest/

http://index.hu/velemeny/menonemmeno/2010/12/09/vv4_bukasa_meno/

http://comment.blog.hu/2010/12/17/valo_vilag_4_a_kihagyott_ziccer

http://comment.blog.hu/2011/01/03/unalomba_fulladnak_a_villalakok

http://velvet.hu/celeb/2011/01/18/igaz_vagy_hamis_jateknak_tunik_gigi_es_jerzy_csodalatos_kalandja/

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr162229981

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meztelen VV lányok 2010.08.19. 10:58:13

Friss és váratlan hír, hogy ősztől újra lesz Való Világ. Természetesen ennek örömére mi is összeállítottunk egy fotógyűjteményt, hisz nem csak a megasztáros lányok gondolták úgy, hogy az érvényesüléshez nem árt ledobni a textilt.  Ahogy a múltkor,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása