Marekblog

Marekblog

Az ember tervez...

2009. június 13. - Alt Gr

Overdose eddigi idei idénye hihetetlenül kelet-európai, balszerencsés, jóformán nevetséges sztori. A lóval nem történt semmi rendkívüli, nem szenvedett balesetet, nem betegedett meg, hanem derült égből villámcsapásként egyszercsak begyulladt az egyik patája. Meg még egy. Ez olyan, mint amikor annyira szerencsétlen valaki, hogy főzés közben magára borítja a forró húslevest, aztán ijedtében elesik a küszöbben, és utána fél évre elmegy táppénzre. Bravúr kell hozzá, kétségtelen.

A legnagyobb versenyeket (Ascot, July Cup, Haydock Park) ki kell hagynia, talán a párizsi futamon már rajthoz állhat, ott, ahol tavaly nyert ugyan, de az újraindított futamon már nem vett részt. Szóval még várnunk kell egy évet, hogy újra Kincsemhez fogható legendánk legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr941182312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása