Marekblog

Marekblog

Ilyen ország márpedig nincs

2009. február 08. - Alt Gr

Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy a fél ország és a fél Internet forrong. Az előző bejegyzésemben még véletlenül sem akartam a cigányokat meggyanúsítani ezzel a förtelmes gyilkossággal, még ha sejthettük is, hogy ők szoktak harmincasával bandázni az éjszakában. Mostanra már minden hírben az olvasható, hogy romák voltak az elkövetők. Ettől persze ez nem feltétlenül igaz, de szerény véleményem szerint valószínű. Ez esetben viszont rasszista, neonáci üzemmód ON.

Csak szemezgetnék a különféle oldalakon született különféle kommentekből. Nem mondom, hogy nem értek egyet velük.

"Ezek után senki nem merje megkérdezni, hogy miért rasszista az emberek többsége! Nem lennénk azok, ha a büdös, rusnya c.gány banda nem cáfolná meg folyamatosan az ellenkezőjét! Elkülöníteni őket és atombombát rájuk! Ezt érdemelnék!
Ártatlan emberek ezrei halnak meg az alja nép miatt és az ország ezt nyugodtan végignézi! Félelmetes!

Erre Válaszolván Sztem teljesen természetes h rasszisták vagyunkl mi magyarok egy része mert a többi még a családjába is befogadja a tetves cigányt !! Vérfertőző tetves banda. Mocskos bevándorló nép ! Ameddig a kormány támogatja őket addig ezt is fogják tenni mivel minden megengedtek nekik csak a gázcsapot nem . Hitler igazán befejezhette volna a kiirtásukat 1től 1ig . Hiába mondják h van rendes cigány is mert nincsen 1 db sem a vérük sohasem válik vizzé !!! az EU nak fel kéne már fogni h ezeket nem véddeni kellene hanem irtani ! Mocskos Indiai népcsoport!!!! Az Atom nem volna jó mert szennyezi a földet . De pl ha élve eltemetnék őket az nem volna 1 rossz 5let , de lefelé h ha szabadulni akarna akkor lejjebb ásson!!!!!"

"Az az egészben a felháborító, hogy ezek a normális, dolgozó ember pénzén süttetik a hasukat és szaporodnak még több pénz reményében! A pofánkba röhögnek, míg más megszakad a munkába, hogy el tudja tartani a családját, ők lebzselnek egész nap és veszik fel a pénzt, ingyen lakást kapnak!!!!"

"Én nem voltam fajgyülölő, de most már ki tudnám az egész cigány bandát szemrebbenés nélkül nyírni!!! Rákosi hiányzik. Nem nézték a csendőrök,ahol érték ott ütötték őket. Csak az a baj,hogy nem végeztek velük akkor! Nem lenne utód legalább!!!"

"Több évet pincérkedtem a Balatonon, több roma kollégám is volt, egy-kettővel még jó haveri viszonyba is kerültem. Nyelveket beszélő, tiszta cigányokról beszélek, nem putritöltelékektől. Sajnos a szezonvégi bulikon szinte kivétel nélkül előbújt belőlük a roma virtus, kötözködtek, hőzöngtek, sőt az egyikük buli után kifosztotta a szekrényeinket.
Ez nem társadalmi kérdés. Nagyon halkan merem csak leírni, de azért leírom, amit gondolok: genetikus, egyszerűen a vérükben van. Biztos van kivétel, csak még nem találkoztam ilyennel. Soha nem fognak asszimilálódni, nem is akarnak. Gondolkodtatok már egy fordított társadalmon, ahol mi lennénk a kissebbség? Jaj lenne nekünk..."

Szerintem ha magyar száramzású, mondjuk Iváncsik Gergő lett volna az áldozat, kitört volna a polgárháború. Mondjuk így sincs messze.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://martons.blog.hu/api/trackback/id/tr97930124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boj (törölt) 2009.02.08. 16:37:44

"ha magyar száramzású, mondjuk Iváncsik Gergő lett volna az áldozat, kitört volna a polgárháború."

A hírek szerint jönnek a határon túli kollegák revansot venni.

inhibited 2009.02.08. 17:28:53

jöjjenek bazmeg!!minnél többen!!! ha már mi ijen töketlenek vagyunk hogy nem tudunk rendet tartani a saját országunkban...
süti beállítások módosítása